Help de Voetgangersbeweging Nederland.

 

Je kunt op verschillende manieren helpen Nederland vriendelijker te maken voor voetgangers. 

Als vrijwilliger in een commissie. Een commissie is een werkgroep gericht op een bepaald onderwerp. Bv. op de vraag of het concept van “shared space” al dan niet wenselijk is. Vooral als je dit benadert vanuit de toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

Als vertegenwoordiger in een bepaalde regio of plaats. Als je vertegenwoordiger bent in een bepaalde regio of plaats, dan mag je met overheden en betrokken organisaties binnen jouw regio of plaats in overleg treden, bezwaarschriften indienen etc. Dit alles binnen bepaalde kaders.

 

Op dit moment zoeken wij enkele mensen die in de regio Utrecht/Houten een groep willen vormen. U kunt zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden als u belangstelling heeft.

 

Organisaties kunnen toetreden tot de Raad van Advies. Deze raad beoogt een afspiegeling te zijn van organisaties met aanverwante doelstellingen of op het gebied van wetenschappelijke inbreng.    

 Jongeren zijn van harte welkom, want van hen is de toekomst en zij hebben recht op een veilige, gezonde en beloopbare leefomgeving. Geef je op als Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of word donateur om deze werkzaamheden mogelijk te maken. Steun ons.